20 Aralık 2014 Cumartesi

Hamza Hamzaoğlu ‘istikrar’ dedi!

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de farklı kazandıkları son Torku Konyaspor maçının kadrosunu bozmadı.

Spor Toto Süper Lig’de Mersin İdmanyurdu’nu konuk eden Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, geçen hafta Torku Konyaspor karşısında farklı kazanan kadroyu bozmadı.
Genç teknik adam, deplasmanda Torku Konyaspor’u 5-0 yenen kadroyu Mersin İdmanyurdu karşısında da sahaya sürdü.
Kalede Muslera’nın forma giydiği sarı-kırmızılı takımda savunmada Sabri Sarıoğlu, Aurelien Cedjou, Semih Kaya ve Alex Telles görev yaptı. Orta sahada Emre Çolak, Felipe Melo, Selçuk İnan ve Wesley Sneijder’in yer aldığı Galatasaray’da forvette de Burak Yılmaz ve Umut Bulut bulundu.
“Cim Bom”un hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda FBM Makina Balçova Yaşamspor’u 9-1 yendiği karşılaşmada 3 gol atarak “hat-trick” yapan Goran Pandev ile Sinan Bolat, Hamit Altıntop, Bruma, Hakan Balta, Yasin Öztekin ve Olcan Adın karşılaşmanın yedekleri arasında yer aldı.
İlk kez aynı kadroyla çıktı
Galatasaray, bu sezon ilk kez ligde üst üste iki mücadeleye aynı 11 ile başladı.
Sarı-kırmızılı takım, daha önce İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde oynadığı 10, kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile 1 ve Hamzaoğlu ile de 2 karşılaşmaya farklı 11’ler ile çıkmıştı.
Hamzaoğlu’na sevgi gösterisi
Galatasaraylı taraftarlar, karşılaşma öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na sevgi gösterisinde bulundu.
Kuzey tribününde, üzerinde “Dördüncü Yıldız Hamza Hoca” yazılı pankart açan taraftarların tezahüratta bulunduğu Hamzaoğlu, tribünün önüne kadar gelip desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür etti.
Hagi maçı izledi
Galatasaray’ın eski teknik direktörlerinden ve efsane futbolcularından Gheorghe Hagi de Mersin İdmanyurdu ile yapılan maçı izledi.
Sarı Kırmızılı Platform Derneği’nin davetlisi olarak İstanbul’a gelen Rumen futbol adamı, oğlu Ianis Hagi ile karşılaşmayı tribünden takip etti.
Trafik kazası geçiren Servet Çetin ilk 11’de
Mersin İdmanyurdu’nda önceki gün trafik kazası geçiren Servet Çetin, maça ilk 11’de başladı.
Hasarlı trafik kazasının ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir süre gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edilen tecrübeli futbolcu, eski takımı Galatasaray’a karşı ilk 11’de sahaya çıktı.

Alıntı : www.macskoru.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder