30 Aralık 2014 Salı

KİMSE BİZİ G.SARAY VE BEŞİKTAŞ İLE KIYASLAMASIN

FENERBAHÇE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM TAKIMLARININ G.SARAY VE BEŞİKTAŞ İLE KIYASLANMASINA İSYAN ETTİ.
Vatan Gazetesi’nde yer alan habere göre, ERSUN Yanal’ın ayrılmasının ardından futbol takımını göz hapsine alan başkan Aziz Yıldırım’ın önceki gün yaptığı Samandıra çıkarması ilk kez bu kadar keskin mesajlarla kamuoyuna gösterildi. Son haftalarda takımın ligde çok zorlanması ve özellikle kazandığı penaltılardan dolayı kamuoyunda oluşan algı yönetimine çok kızan Yıldırım, sürekli olarak şampiyonluk yarışındaki rakipleri G.Saray ve Beşiktaş’la kıyaslanmaktan da oldukça rahatsız.
2’DE 2 İÇİN SÖZLEŞTİLER
KONUYLA ilgili olarak, “Rakiplerimiz sanki bizden çok daha iyi futbol oynuyor, bir F.Bahçe kötü. Arada da çok puan farkı varmış gibi konuşuluyor. Belki de son 2 maçı kazanıp, ilk devreyi lider bitireceğiz. Çok erken konuşuluyor. F.Bahçe madem her hafta kötü, nasıl bu kadar puan toplayabildi? İstatistiklerde nasıl hep öndeyiz? Önce bizim sonuçlarımızı bir görsünler, sonra yorum yapsınlar. Aslında bizi sadece futbol takımıyla da kıyaslamıyorlar. Her platformda G.Saray ve Beşiktaş ile karşı karşıya getirmek isteniyoruz” diyen başkan, bir anlamda takımına olan güvenini de yineledi.
ÖTE yandan yaptığı teknik direktörlük değişikliğinden sonra bu yıl gelecek başarıya daha çok önem veren başkanın tesislere gerçekleştirdiği ziyaret takım içinde ilk kez bu kadar etkili oldu. Uzun zamandır gergin olan Samandıra’nın ortamı Aziz Yıldırım’ın güven aşılamasıyla bahar havasına döndü. Çünkü başkanın gelişi sonrası takım Antalya kampı havasına bürünerek, kalan 2 maç için puan kaybının olmayacağının sözünü verdi.
iddaa maç sonuçları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder