30 Mart 2013 Cumartesi

İDDAA TAHMİNLERİ


Arıza ve bizim adımıza parça hayal kırıklığı, F-8 kendi adına ve son gününde UMMC Ekaterinburg tutan üç Euroleague Women biz farklı bir ritmi vardı. Sürecinde fark ve İddaa Tahminleri herhangi 72-0,44 varlığını gösteren bir turnuva son maçımızı öldürülen bir formalite ilk çeyreğinde doğası, bu maçta rakip adına iki takımda. Sancho Lyttle bireysel performansları baktığımızda 11 sayı, 3 maçımızda golcü olmayı başardı. Yekaterinburg, 3/3 grup lideri tamamladı.

Hatta oyun tarihinin çekiciliğini kaybetti. İddaa Tahminleri Moral dibe vurdu ve bizim adımıza bu maçın ilk çeyreğinde, sporcu sadece suç prestiji yüksek performanslı 27-17 tekrar yapabilirsiniz. Ve dördüncü çeyreğinde devam dikkatlice açtı farkı 2 darbe yakaladı. F-56, orta 1, yedi 18 ila 47 rakibin puan fark sonunda bu ekibin ilk yarısında 8 rakipler kadar tutuyor. İddaa Tahminleri Çünkü saldırı yetersizlik üçüncü döneminde kronik tamamen kırılmış ve farkı Galatasaray maçı 30 sınırı süren üretebilir sadece 4 puan. İkincisi arzetmezken dinlendirdi Ekrem 28 nokta kenarı, ve yola çıktık maç sonunda turnuvanın yenilgisi farketmez isimlerden bazıları ile buluşmak için 10 dakikalık bir bölüm olduğunu. Takım sahaiçin yüzdesi vurmak gibi% 30.5 (18/59) saldırıdan miktarı İddaa Tahminleri Yekaterinburg 46'yla% ulaştı. Sancho Lyttle bizim adımıza 11 sayı, bireysel bazda üretimi, önceki iki maçımızda olduğu gibi ismimizi yine skorer oyuncusu oldu ekledi. Düşmanın adı maksimum puan Üretimi Diana giyen Taurasi'ydi geçen yıl, bizim formamızı olduğunu.

ELW F-8 çok fazla umut gelmediğimiz İddaa Tahminleri beklenen 3/0 yapılır altında performansını gösterir. Bunun oluşum nedeni üzerine dünkü maçta makalede açıklanan. Sistemi bu temel faktör hazırlanması en önemli oyuncusu yavru pisine kaybetmiş olacaktı ölçüde ilgili bir sezon çalıştırır. Eğer antrenör Memnun'un Ekrem için yapabileceğimiz bir şey yok. Çok çıkış önce birçok, ve bu karmaşık elinde bir başarı öyküsü yaratmak mümkün değildir değil. Bunu yapmak için, o, kesinlikle kızamayız olduğunu .. Ancak, biz bu takıma karşı sezonun geri kalanı için ne yapabilirim,İddaa Tahminleri lig, Ekrem Hoca yine gelecek sezon başında bulunan, ama o kadar kolay departmanı ve talepçisi bir destekçisi olmaya zihniyet kontrol. Belki bu sefer, o bu komutlara cevap huzurlu sonunda kalabalığı takip edebilirsiniz bulmak istedim .. Belki bir ihtimal, bilirsin, biz bu yüzden Galatasaray'ın ismi, umut her yerde. Başka bir şey değil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder